Джоб Голям Редове

Протектор плетен на ръка от паракорд 550 за спасителна екипировка

Сега можете да поръчате на промоционална цена от 70.00 лв.

Това спасително оборудване във вид на протектор за термус или бутилка за вода съдържа между 32 и 33 метра парашутна корда(US 550 paracord тип 3 ). С диаметър 6.5 см побира кенче за безалкохолни напитки или половин литрова бутилка минерална вода, висок е около 22 см.

Дайте ни размерите на вашият термус или бутилка и ние ще направим сървайвър протектор за него.

Предлагаме Ви протектори от паракорд  за бутилки, термоси, телефони, таблети, портмонета и други. Можем да изработим за Вас всякакъв вид предпазни калъфи и обшивки. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате колебания или въпроси. Ще сме щастливи да Ви помогнем да осъществите идеите си.

Размерът и цената на кръглите протектори е в зависимост от плетката и количеството парашутна корда (US 550 paracord тип 3), които побира в себе си. Ако е по-стегната плетката, протекторът ще съдържа по-малко паракорд, ако е по-хлабаво изплетен, ще съдържа повече паракорд. Изборът е ваш. Цената се формира на база количеството парашутна корда (US 550 paracord тип 3), което е необходимо за изработката. За продукти съдържащи над 16 м цената е 2.50 лв на линеен метър паракорд.

Как да вземем размер за протектор за оцеляване:

В зависимост от предмета, който искате да облечете. Изпратете ни точните му размери като запитване и ние ще се свържем с вас за допълнителна информация.

ВАШАТА ПОРЪЧКА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА ЗА ТРИ РАБОТНИ ДНИ!

Джоб Голям Редове

  • Наличност: В наличност
  • 82.50лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции