Джоб Кирпичена Плетка

Плетен протектор от паракорд 550 за резервна екипировка

Представяме ви аксесоар протектор Кирпичена плетка с височина 14см – 15см и вътрешна обиколка 22см – 22.5см. Този сървайвър протектор разполага също така с 15см краища за закачане или носене в ръка. Да не забравяме двата винтови възела, който играят ролята на стопери, за да не може да се отвори вашият протектор в неподходящ момент. Удобен е за термоси, туристически шишета, за лични вещи (по едри), телефони, ключове, портмонета и какво то се сетите. Може да бъде изработен в широка гама цветови комбинации, както и да се добавят елементи по ваши лични идеи към спасителния комплект. Този протектор във вид на аксесоар екипировка, с неговите 20 метра Паракорд  (US Paracord 550 type 3, по военен стандарт MIL-C-5040H) в оплетката, е напълно подходящ за оцеляването на двама души. От приготвянето на подслон до набавянето на храна, та дори и за още по екстремни ситуации, като например счупвания, порезни рани и други. Намира употреба в градски и извън градски условия. С красивия си вид и неговата мултифункционалност предразполага да бъде носен навсякъде с вас и да бъде неразделна част от вашето ежедневие.

 

(US 550 paracord тип 3), които побира в себе си. Ако е по-стегната плетката, протекторът ще съдържа по-малко паракорд, ако е по-хлабаво изплетен, ще съдържа повече паракорд. Изборът е ваш. Цената се формира на база количеството парашутна корда (US 550 paracord тип 3), което е необходимо за изработката. За продукти съдържащи над 16 м цената е 2.50 лв на линеен метър паракорд.

Как да вземем размер за протектор за оцеляване:

В зависимост от предмета, който искате да облечете. Изпратете ни точните му размери като запитване и ние ще се свържем с вас за допълнителна информация.

ВАШАТА ПОРЪЧКА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА ЗА ТРИ РАБОТНИ ДНИ!

Джоб Кирпичена Плетка

  • Наличност: В наличност
  • 50.00лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции