Джоб Малък Шах-Мат

Плетен на ръка протектор за оцеляване от паракорд 550

Този спасителен комплект във вид на протектор съдържа между 15 и 16 метра парашутна корда(US 550 paracord тип 3), може да побере кенче за безалкохолни напитки или плоска правоъгълна бутилка. Висок е около 10 см., с диаметър 6,5 см. Предлагаме Ви сървайвър протектори от паракорд  за бутилки, термоси, телефони, таблети, портмонета и други. Можем да изработим за Вас всякакъв вид предпазни калъфи и обшивки. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате колебания или въпроси. Ще сме щастливи да Ви помогнем да осъществите идеите си.

Размерът и цената на кръглите протектори за оцеляване е в зависимост от плетката и количеството парашутна корда (US 550 paracord тип 3), които побира в себе си. Ако е по-стегната плетката, протекторът ще съдържа по-малко паракорд, ако е по-хлабаво изплетен, ще съдържа повече паракорд. Изборът е ваш. Цената се формира на база количеството парашутна корда (US 550 paracord тип 3), което е необходимо за изработката на оборудването Ви. За продукти съдържащи над 16 м цената е 2.50 лв на линеен метър паракорд.

Как да вземем размер за протектор:

В зависимост от предмета, който искате да облечете. Изпратете ни точните му размери като запитване и ние ще се свържем с вас за допълнителна информация.

ВАШАТА ПОРЪЧКА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА ЗА ТРИ РАБОТНИ ДНИ!

Джоб Малък Шах-Мат

  • Наличност: В наличност
  • 40.00лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции