Джоб за Плоска Бутилка

Ръчно изработен протектор за лов и риболов от паракорд 550

Всеки който е притежавал плоско шишенце (познато като плоско метално джобно шишенце за извънредни нужди) знае, че когато се спука и започне да тече, се налага да си купите ново, а старото не ви се хвърля. Предлагаме ви  протектор от паракорд (US Paracord 550 type 3, MIL-C-5040H), като аксесоар за вашето джобно-спасително шишенце. Този сървайвър протектор събира в себе си 18м - 19м паракорд (US Paracord 550 type 3, MIL-C-5040H). Самият спасителен модел на протектора е с размери: височина 10см и вътрешна обиколка 21см – 22см. Защитено с нашия протектор, дори при падания и съответно удар по шишето, вероятността то да бъде наранено или пробито е много по-малка. Голямото количество корда е подходящо за доста голяма гама от спасителни действия и вариации.

Предлагаме Ви сървайвър протектори от паракорд за бутилки, термоси, телефони, таблети, портмонета и други. Можем да изработим за Вас всякакъв вид предпазни калъфи и обшивки. Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате колебания или въпроси. Ще сме щастливи да Ви помогнем да осъществите идеите си.

Размерът и цената на кръглите протектори за оцеляване е в зависимост от плетката и количеството парашутна корда (US 550 paracord тип 3), които побира в себе си. Ако е по-стегната плетката, протекторът ще съдържа по-малко паракорд, ако е по-хлабаво изплетен, ще съдържа повече паракорд. Изборът е ваш. Цената се формира на база количеството парашутна корда (US 550 paracord тип 3), което е необходимо за изработката на оборудването Ви. За продукти съдържащи над 16 м цената е 2.50 лв на линеен метър паракорд.

Как да вземем размер за протектор:

В зависимост от предмета, който искате да облечете. Изпратете ни точните му размери като запитване и ние ще се свържем с вас за допълнителна информация.

ВАШАТА ПОРЪЧКА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА ЗА ТРИ РАБОТНИ ДНИ!

Джоб за Плоска Бутилка

  • Наличност: В наличност
  • 45.00лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции