Чарли с монограм

Изработен ръчно кучешки нашийник за оцеляване от паракорд 550 и тактическа корда 275

Представяме ви нашийник Чарли от Паракорд 550, ръчно изработен, с изписани инициалите на вашия любимец. Ръчната изработка включва следните материали: Паракорд 550 - общо 13 метра, тръбна лента марка Беал - 80 см, Шегел Ω 6мм от INOX AISI 316 и метална ктарама с ширина 3,5 см. Дължината на оплетката на модела е 70 см, а буквата-инициал е от тактическа корда 275.  

Удобен и атрактивен, този нашийник за куче, освен с плътните си цветове и красивата плетеница, може да се отличи и с изписания върху него монограм или дори цялото име на вашият най-добър приятел. Това може да се окаже много полезно, ако загубите домашния си любимец и който го е намерил трябва да пусне обява, от друга страна когато ви потрябва малко корда, можете да  разплетете само буква или цялото име и да получите желаната от вас дължина.

Нашийника, сам по себе си е лек, красив и удобен - едно истинско бижу за вашия любимец. Но да не забравяме че това ръчно изработено бижу, спасителна екипировка или просто нашийник за куче от паракорд, е един много полезен аксесоар, който може да спаси живот или да помогне в една напрегната ежедневна ситуация.

Цената и размерът на нашийниците сървайвър е в зависимост от плетката и количеството парашутна корда US 550 paracord тип 3 които побират в себе си. Ако е по-стегната плетката, оборудването за оцеляване ще съдържа по-малко паракорд, ако е по-хлабаво изплетено, ще съдържа повече паракорд. Изборът е Ваш.

НАШИЯТ СЪВЕТ:

Количеството на материалите и цената са дадени спрямо дължина на оплетката 70см. Това е удобната дължина за куче с обиколка на врата не повече от 57см. Ако вашия любимец е с по-голяма или много по-малка обиколка на врата, направете запитване, за да ви кажем размерите и цената на необходимия ви нашийник.

КАК ДА ВЗЕМЕМ РАЗМЕР ЗА НАШИЙНИК:

Най-добре е да използвате шивашки метър. Увийте го около врата на кучето, където трябва да стои нашийника и засечете дължината в сантиметри. Не отпускайте допълнително разстояние, ние ще го изчислим при изработката, така че нашийникът да осигури удобство на вашия любимец и сигурност и спокойствие на вас.

Поддръжка на Паракорд 550 тип 3:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.

Чарли с монограм

  • Наличност: В наличност
  • 45.00лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции