Зиг Заг

Плетен на ръка нашийник за куче от паракорд 550 и тръбна лента

Аксесоар нашийник Зиг-заг от Паракорд 550(US Paracord 550 type 3, MIL-C-5040H). Общата дължина на оплетката е 60см, а кордата която сме събрали вътре е 11м, закопчава се с  Метална катарама 3844. Добавили сме и един Шегел Ω 6mm INOX AISI 316 за по-голяма сигурност и удобство при закачване на повод. Невероятното съчетание на Тръбна лента марка Beal и Паракорд 550 (US Paracord 550 type 3, MIL-C-5040H) е най-здравата комбинация, която можем да ви представим  до този момент: лентата Беал, с нейните 1350 кг и кордата с 249кг са непобедим тандем, гарантиращ здравината, но и удобството на аксесоара за вашия любимец.

Този спасителен комплект за оцеляване във вид на повод за кучета е подходящ за здрави и силни животни, паракордът в него е достатъчен за построяване  на подслон, лов на дребен дивеч, спиране на кръвотечение от порезна рана,  шиене на рана, както и за  всичко останало,за което ви се наложи. За още по-предвидливите сме подготвили и сървайвър поводи, които може да окомплектовате с нашийника, така с вашия четириног приятел редом, ще сте подготвени за всяко житейско предизвикателство.

Цената и размерът на нашийниците сървайвър е в зависимост от плетката и количеството парашутна корда (US 550 paracord тип 3), които побират в себе си. Ако е по-стегната плетката, оборудването за оцеляване ще съдържа по-малко паракорд, ако е по-хлабаво изплетено, ще съдържа повече паракорд и ще позволява известно разтягане. Изборът е Ваш. Цената се формира на база количеството парашутна корда (US 550 paracord тип 3), което е необходимо за изработката на спасителния аксесоар. 

Изберете модел  и удобен размер (най-добре по стар нашийник – дължина в сантиметри) и ни ги изпратете като запитване или на info@spasitelnaekipirovka.com. Ние ще се свържем с Вас с информация за приблизителното количество паракорд и цената на Вашият сървайвър аксесоар.

ВАШАТА ПОРЪЧКА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА ЗА ТРИ РАБОТНИ ДНИ!

Поддръжка на Паракорд 550 тип 3:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.

Зиг Заг

  • Наличност: В наличност
  • 40.00лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции