Драконов Език

Плетен на ръка повод за куче от паракорд 550 и тръбна лента

Представяме на всички почитатели на разчупените форми един невероятен аксесоар във вид на повод за куче. Драконовият език събира в себе си общо 20м Паракорд(US Paracord 550 type 3, MIL-C-5040H). Общата му дължина като сървайвър екипировка е 1.20м. Състои се от 2 красиви комбинации от възли които играят роля на пружини и не позволяват камшичния удар от рязкото дръпване.Освен предотвратяването на неудобството от резките движения на вашето куче, възлите играят роля на стопери, за да може  стопанина да има бърз и сигурен начин да ограничи дължината на повода в изненадващ момент.  Кучешкия повод разполага също с удобна дръжка която не позволява изхлузване или приплъзване на ръката над плетката. Краят на ръкохватката е снабден с възел, който наподобява панта, която спомага за комфорта на ръката при всяко едно движение на вашият любимец. За основа сме предложили два вида плетки -  едната е кръгла, с ромбоидна шарка, а другата е квадратна, с шарка на стрелки .  За катарама сме избрали Катарама НК от подсилена стомана с пружинен спусък, която по предназначение се употребява за ремъците на карабини, пушки, автоматични оръжия, като прикрепящ елемент от ремъка към оръжието.

Изберете кръглата или квадратна плетка предпочитате за ръчната изработка на паракорд повода на вашия любимец. Споделете ни идеите и изискванията си за форма, цвят и дължина. Участвайте активно в създаването на аксесоара за вашия най-добър приятел и се уверете, че той ще получи идеалният повод. 

Този вид паракорд спасителна плетка е разтеглива и еластична. Подходяща е за плетене на въжета поводи и аксесоари, също тъка е възможно удебеляване, чрез поставянето на допълнително въже или предмет в средата и така плетката става обемна и побира повече Паракорд (US Paracord 550 type 3, MIL-C-5040H)  в себе си. Сървайвър аксесоарите от тази плетка са изключително удобни, заради гъвкавостта си. Този модел плетка е препоръчителен за изработка на поводи, поради разтегливостта си, тя позволява комфорта на вашите ръце да е осигурен при рязък опън от страна на кучето. По този начин еластичната плетка ще предотврати камшичния удар и вие няма да получите неприятна травма на ръцете. Не се колебайте да направите запитване по личен проект или нестандартна поръчка. С радост ще Ви помогнем да осъществите идеите си.

 

ВАШАТА ПОРЪЧКА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА ЗА ТРИ РАБОТНИ ДНИ!

Поддръжка на Паракорд 550 тип 3:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.

Драконов Език

  • Наличност: В наличност
  • 70.00лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции