Квадрат Модификация

Повод за куче ръчно плетен от паракорд 550 за оцеляване

Още едно предложение за вашия любимец  Квадрат модификация - повод от Паракорд (US Paracord 550 type 3, MIL-C-5040H) с включен клипс овален INOX AISI 316 за по голяма сигурност. Този път сме комбинарали за вас няколко плетки,  за да разчупим стандартните форми, както и да предизвикаме въображението. Общата дължина на кордата, в спасителния комплект във вид на повод, е 16м в разгънато състояние. Дължината на оплетката на повода е 1.20м  от тях 15см образуват приятна ръкохватка в объл вариант. Лекотата и комфорта на този паракорд аксесоар са съобразени и с възрастни и с деца. Парашутната корда (US Paracord 550 type 3, MIL-C-5040H) е предпочитан материал за различни аксесоари, както за хора така и за животни. Да не забравяме, че с толкова много корда можете да построите  приличен лагер не само за една нощувка. Мултифункционалността  на Паракорд(US Paracord 550 type 3, MIL-C-5040H)е безспорна, а приложеннията му са не изброими, за това оставяме на вас да да прецените как  да бъде ползван в градска и извънградска среда.

Ръчната изработка на кучешки повод е най-доброто решение  за вашия верен другар, така можете да изберете дължината, която ви е удобна, дебелината на захвата, дали плетката да бъде плоска, квадтатна, кръгла и абсолютно всичко което  ви хрумне. По този начин вие ще участвате в направата на аксесоара за вашия най-добър приятел и ще сте сигурни, че неговата екипировка е точно каквото ви е било необходимо. Да не забравяме, че освен че е лека, удобна и красива каишката, която ви предлагаме е и мултифункционален сървайвър комплект, който може да ви спаси или да предотврати различни неприятни инциденти в ежедневни и екстремни ситуации.

Този вид паракорд спасителна плетка е разтеглива и еластична. Подходяща е за плетене на въжета поводи и аксесоари, също тъка е възможно удебеляване, чрез поставянето на допълнително въже или предмет в средата и така плетката става обемна и побира повече Паракорд (US Paracord 550 type 3, MIL-C-5040H)  в себе си. Сървайвър аксесоарите от тази плетка са изключително удобни, заради гъвкавостта си. Този модел плетка е препоръчителен за изработка на поводи, поради разтегливостта си, тя позволява комфорта на вашите ръце да е осигурен при рязък опън от страна на кучето. По този начин еластичната плетка ще предотврати камшичния удар и вие няма да получите неприятна травма на ръцете. Не се колебайте да направите запитване по личен проект или нестандартна поръчка. С радост ще Ви помогнем да осъществите идеите си.

 

ВАШАТА ПОРЪЧКА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА ЗА ТРИ РАБОТНИ ДНИ

Поддръжка на Паракорд 550 тип 3:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.

Квадрат Модификация

  • Наличност: В наличност
  • 45.00лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции