Стрелкови Квадрат

Ръчно плетен повод за куче от паракорд 550

Представяме ви красивия Паракорд аксесоар, във вид на повод за кучета, с обща дължина на оплетката 1м ( дължина на ръкохватката 22см), с включен клипс овален INOX AISI 316 за по голяма сигурност. С неговата квадратна форма и камуфлажните стрелки, който образуват непрекъсната посока, от която трудно се отвръща поглед, аксесоар Стрелкови квадрат е това което ви помага в ежедневието с вашия любимец. Шарката на този повод ви помага да не го загубите, да го намерите след като сте забравили къде сте го сложили, да завържете приятен разговор с човек в парка. В зависимост от цветовата комбинация, може да го обозначите като сигнален повод за кучета водачи или просто да се забелязва навсякъде и по всяко време, например докато детето ви пресича пешеходната пешеходната пътека, за да изведе любимия си приятел. С неговата обща дължина от 16м Паракорд 550 (US Paracord 550 type 3, MIL-C-5040H), този кучешки повод е перфектният спасителен комплект които можете да носите навсякъде с вас и вашия любимец, по този начин сърваивър аксесоарът във вид на кучешки повод е една от най леките и удобни екипировки създавани за кучета и хора едновременно.

Ръчната изработка на кучешки повод е най-доброто решение  за вашия верен другар, така можете да изберете дължината, която ви е удобна, дебелината на захвата, дали плетката да бъде плоска, квадтатна, кръгла и абсолютно всичко което  ви хрумне. По този начин вие ще участвате в направата на аксесоара за вашия най-добър приятел и ще сте сигурни, че неговата екипировка е точно каквото ви е било необходимо. Да не забравяме, че освен че е лека, удобна и красива каишката, която ви предлагаме е и мултифункционален сървайвър комплект, който може да ви спаси или да предотврати различни неприятни инциденти в ежедневни и екстремни ситуации.

Този вид сървайвър плетка е разтеглива и еластична. Подходяща е за плетене на въжета поводи и аксесоари, също тъка е възможно удебеляване, чрез поставянето на допълнително въже или предмет в средата и така плетката става обемна и побира повече Паракорд (US Paracord 550 type 3, MIL-C-5040H)  в себе си. Спасителните въжета от тази плетка са изключително удобни, заради гъвкавостта си. Този модел плетка е препоръчителен за изработка на поводи, поради разтегливостта си, тя позволява комфорта на вашите ръце да е осигурен при рязък опън от страна на кучето. По този начин еластичната плетка ще предотврати камшичния удар и вие няма да получите неприятна травма на ръцете. Не се колебайте да направите запитване по личен проект или нестандартна поръчка. С радост ще Ви помогнем да осъществите идеите си.

ВАШАТА ПОРЪЧКА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА ЗА ТРИ РАБОТНИ ДНИ!

Поддръжка на Паракорд 550 тип 3:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.

Стрелкови Квадрат

  • Наличност: В наличност
  • 42.50лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции