Маската

Ключодържател ръчно оплетен от паракорд 550 с контейнер за спасителни принадлежности

Измислихме за вас, нов модел спасителни аксесоари от паракорд, във вид на ключодържател-капсула. Този сървайвър комплект разполага с осигурена кухина в средата, където да добавите личният си набор от необходими аксесоари за оцеляване.  Забавен и полезен, този паракорден приятел може да развесели разплакано дете със закачливия си вид, да ви спаси живота съхранявайки каквото е необходимо винаги под ръка. Той се състои от общо 600см (US Paracord 550 type 3, MIL-C-5040H) и метална халка за ключове 2 бр. Кухината в оборудването е с конусовидна форма с дълбочина 10см, ширина в горния край 1,5см и ширина в долния - 1см.

Този нов вид паракорд ключодържател е предназаначен за хора които пътуват често или просто искат да са уверени във всяка една ситуация. С големината на контейнера, който се образува в средата на сървайвър ключодържателя, вие сте абсолютно свободни да подберете сами спасителния комплект, който искате да включва паракорд екипировката ви. Удобен е за подмяна на сърдържанието, всеки път когато пожелаете, а с  безотказната му и сигурна система на затваряне, може да бъдете спокойни, че каквото и да се случи, няма да изгубите абсолютно нищо поверено на вашия спасителен приятел.

Нашите ръчно изработени ключодържатели могат да бъдат бижуто във вашето ежедневие. Ако имате идея за изработката на вашия ключодържател не се колебайте да се свържете с нас. Дали искате ключодържател за кола, ключодържател сървайвър комплект за двама или ключодържател с комплект от рибарски такъми - ние сме отворени за предизвикателството да го изработим за вас. Ако вашият продукт е с по-стегната плетка или е по-малък от посочените от нас размери, той ще съдържа по-малко паракорд, ако е по-хлабаво изплетен или по-голям, съответно ще съдържа повече паракорд. От количеството паракорд, което продуктът съдържа се определя и цената му.

 

НАШИЯТ СЪВЕТ:

Добре подбраните цветове може да замаскират напълно системата на отваряне и спасителната ви екипировка да изглежда като цял аксесоар, без вход. Това е изключително полезно, при съхранение на животоспасяващи медикаменти от деца при къмпинг условия.

Това паракорд оборудване е измислено от Спасителна екипировка, с цел по-добра  сигурност на вашите спасителни комплекти: каквото и да сложите вътре, веднъж осигурено -  то не може да изпадне.  Също така е удобен и за поставяне на сух контейнер в сърцевината на екипировката, по ваш избор.

ВАШАТА ПОРЪЧКА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА ЗА ТРИ РАБОТНИ ДНИ!

Поддръжка на Паракорд 550 тип 3:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.

Маската

  • Наличност: В наличност
  • 25.00лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции