Четири Модула

Ключодържател ръчно оплетен от парашутно въже паракорд 550

Сървайвър комплектът във вид на ключодържател с дължина 12см съдържа общо над 210см парашутна корда (US 550 paracord тип 3) и метална халка за ключове

Четири-модулен спасителен ключодържател, се състои от основа и 4 модула, като всеки от модулите може да бъде изваден, без да се наруши цялостта на изделието.

В зависимост от ситуацията, можете да извадите малка дължина парашутно въже от комплекта за оцеляване по най-бързия начин и да Ви влезне в употреба. Ключодържателят сървайвър е подходящ предимно за малки дейности като, да си зашиете сандала, който се е скъсал по време на спускането по склоновете на някоя планина, или да си изчистите зъбите след хранене. Модулите са с две различни дължини, за да можете да си прецените, точно за какво бихте ползвали някоя от тях. Сървайвър оборудването във вид на ключодържател е подходящо също за малки порезни рани, ако не ви се намира под ръка бинт или друг превързочен материал. Извадете нишките и увийте кордата върху раната, така кордата ще попие част от кръвта и ще се съсири много  бързо. За по-големи рани с по-обилно кръвотечение използвайте кордата, заедно със седемте нишки за да може да попие по-голямо количество кръв.

Ръчната изработка на вашия ключодържател ни позволява да изпълним всяко ваше желание или идея. Споделете хрумванията си с нас и ние ще направим вашия спасителен комплект бижуто, което винаги сте искали.

ВАШАТА ПОРЪЧКА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА ЗА ТРИ РАБОТНИ ДНИ!

Поддръжка на Паракорд 550 тип 3:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.

Четири Модула

  • Наличност: В наличност
  • 8.00лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции