Два Модула

Ръчно плетен ключодържател сървайвър от паракорд 550

Този спасителен комплект, във вид на ключодържател, с дължина 12см съдържа общо над 120см парашутна корда (US 550 paracord тип 3) и метална халка за ключове

Дву-модулен сървайвър ключодържател, се състои от основа и 2 модула. Всеки от модулите може да бъде изваден, без да се наруши цялостта на изделието за оцеляване.

В зависимост от ситуацията, можете да извадите малка дължина парашутно въже (US 550 paracord тип 3) по най-бързия начин, за да Ви влезне в употреба. Паракорд аксесоарът е подходящ предимно за малки дейности като, да си зашиете сандала, който се е скъсал по време на спускането по склоновете на някоя планина, или да си изчистите зъбите след хранене.Сървайвър оборудването във вид на ключодържател е подходящо също за малки прорезни рани, ако не ви се намира под ръка бинт или друг превързочен материал. Извадете нишките и увийте кордата върху раната, така парашутната корда ще попие част от кръвта и ще се съсири много бързо. За по-големи рани, с по-обилно кръвотечение, използвайте кордата, заедно със седемте нишки за да може да попие по-голямо количество кръв.

Ръчната изработка на вашия ключодържател ни позволява да изпълним всяко ваше желание или идея. Споделете хрумванията си с нас и ние ще направим вашия спасителен комплект бижуто, което винаги сте искали.

ВАШАТА ПОРЪЧКА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА ЗА ТРИ РАБОТНИ ДНИ!

Поддръжка на Паракорд 550 тип 3:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.

Два Модула

  • Наличност: В наличност
  • 6.00лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции