Ключодържатели Лудият Професор / Ключодържатели / Колани и Ключодържатели Paracord (Parachute Cord)Гривни

Колани и Ключодържатели

Аксесоари за Кучета

Връзки за Обувки Протектори

Парашутна Корда

Катарами и Мъниста

Въжета Ленти и Сапани

Крепежни Елементи INOX

Колани и Ключодържатели - Ключодържатели

Ключодържатели - Лудият Професор

 
 

Ключодържател изработен на ръка за извънредни ситуации в дивата природа

* Цветовете на продуктите са примерни. Изберете цветовете за вашия спасителен комплект от менютата от дясно до снимката на продукта. При възникнал проблем с продукт влезте ТУК.

Представяме ви ново поколение сървайвър ключодържател от паракорд. С подсигурен контейнер за лични или спасителни тъкъми, събрани от вас. Тази сървайвър екипировка съдържа в себе си общо 600см (US Paracord 550 type 3, MIL-C-5040H) и 2 броя метални халки за ключове. Кухината в оборудването е с конусовидна форма и размери: височина -10см,  диаметър на горния край 1, 5см и в долния край - 1см.

Тази нова серия паракорд ключодържатели, която измислихме за вас много лесно може да се превърне във ваш постоянен другар. Складовото място в сърцевината се обслужва лесно и удобно. Тя позволява да се заменя съдържанието на екипировката ви всеки път когато пожелаете или променяте обкръжаващата ви среда, например:Били сте на зимен преход в планината  и сте заредили вашия спасителен приятел с принадлежности за зимно планинско оцеляване. Следващата седмица сте решили да отидете някъде на топло и с много вода, писнало ви е от студ - заменяте съдържанието на верния ви другар с кукички за риба, изкуствени примамки, даже някоя плувка и каквото още ви хрумне.

Нашите ръчно изработени ключодържатели могат да бъдат бижуто във вашето ежедневие. Ако имате идея за изработката на вашия ключодържател не се колебайте да се свържете с нас. Дали искате ключодържател за кола, ключодържател сървайвър комплект за двама или ключодържател с комплект от рибарски такъми - ние сме отворени за предизвикателството да го изработим за вас. Ако вашият продукт е с по-стегната плетка или е по-малък от посочените от нас размери, той ще съдържа по-малко паракорд, ако е по-хлабаво изплетен или по-голям, съответно ще съдържа повече паракорд. От количеството паракорд, което продуктът съдържа се определя и цената му.

 

НАШИЯТ СЪВЕТ:

Добре подбраната цветова гама може да заличи напълно системата на отваряне и на практика може да бъде заличен напълно входа към кухината на вашия сървайвър приятел.

Аксесоарът е измислен от Спасителна екипировка с цел по доброто подсигуряване на вашето спасително оборудване. Каквото и да сложите вътре, то не може да изпадне, след като веднъж сте го осигурили. Също така е удобен и за поставяне на сух контейнер в сърцевината на екипировката, по ваш избор.

ВАШАТА ПОРЪЧКА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА ЗА ТРИ РАБОТНИ ДНИ

НАПРАВЕТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА


Телефон за въпроси и поръчка: 0988 940 837
Елементи:
Цвят корда 1:
Цвят корда 2:
Цвят корда 3:
Цвят корда 4:


Вашият размер: 15.0 см
Цена: 25.00 ЛВ
Корекция: ЛВ
Крайна цена: ЛВ
Брой:
Доставка:

4.00лв до офис в страната

3.20лв до адрес за София

3.80лв до адрес за страната

Поддръжка на Паракорд 550 тип 3:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.НАШИТЕ ПАРТНЬОРИГривни

Колани и Ключодържатели

Аксесоари за Кучета

Връзки за Обувки Протектори

Парашутна Корда

Катарами и Мъниста

Въжета Ленти и Сапани

Крепежни Елементи INOX

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ИЗБРАХА СИГУРНИТЕ НИ ПЛАЩАНИЯ

SSL Secured by GeoTrust БОРИКА EasyPay ePay.bg PayPal MasterCard Visa VISA Electron American Express Discover