Ключодържатели Пипон Кръгъл тип 2 / Ключодържатели / Колани и Ключодържатели Paracord (Parachute Cord)Гривни

Колани и Ключодържатели

Аксесоари за Кучета

Връзки за Обувки Протектори

Парашутна Корда

Катарами и Мъниста

Въжета Ленти и Сапани

Крепежни Елементи INOX

Колани и Ключодържатели - Ключодържатели

Ключодържатели - Пипон Кръгъл тип 2

 
 

Ръчно изработен ключодържател за лов и риболов от паракорд 550

* Цветовете на продуктите са примерни. Изберете цветовете за вашия спасителен комплект от менютата от дясно до снимката на продукта. При възникнал проблем с продукт влезте ТУК.

Комплект за оцеляване във вид на ключодържател, с дължина на оплетката 10см, съдържа общо 330см парашутна корда (US 550 paracord тип 3), метална халка за ключовеконтейнер с две кукички за риболов, всяка с по 70 см влакно и вирбел за бърза реакция при екстремни ситуации. 

С ключодържател от паракорд си осигурявате екипировка за сухоземно оцеляване, както и за водно. Представете си ситуация, в която имате море, река и суша. Имате възможността да покриете и трите категории и да имате по голям шанс да уловите храната, необходима за вашето оцеляване. Докато капаните са заложени и чакате улова, можете да построите заслон за вечерта и да се предпазите от сутрешната влага или слана. Поради голямата си дължина, ключодържателите за оцеляване намират приложение в невероятно много ситуации. Използвайки парашутното въже от ключодържател сървайвър, спокойно можете да заложите капани (няколко на брои), както и няколко въдици. Сървайвър ключодържателят образува кухина в сърцевината си. Това позволява да добавите към спасителното си оборудване допълнителни елементи или лични вещи. 

Контейнерът с кукички и вирбел, поставен в сърцевината на спасителното оборудване, е полезен в много ситуации. Както за риболов, така и за да предпазите важните медикаменти от влага. Тръбата и тапите на ампулата в сървайвър ключодържателя, са от лецензираната марка CAMOZZI (оригинално ползване хидравлични маркучи), материали с многократно доказано качество, UV защитни, киселинно устоичиви, изключително здрави при огъване, теглене, усукване и др. Ампулата от комплекта за оцеляване спокойно може да бъдат използвана и за плувки, контейнер за игли за шиене, съхраняване на малки остриета или каквото е необходимо във Вашето ежедневие. С цветовата гама на контейнерите за спасителни ключодържатели, с която разполагаме, можете да изберете подходящия цвят за Вашия сървайвър комплект.

Всички продукти, които ви предлагаме са ръчна изработка. Ако имате идея за вашия ключодържател или искате да включите ваш конкретен аксесоар в сървайвър комплекта си, не се колебайте да се свържете с нас. 

 

ВАШАТА ПОРЪЧКА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА ЗА ТРИ РАБОТНИ ДНИ!

НАПРАВЕТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА


Телефон за въпроси и поръчка: 0988 940 837
Елементи:
Контейнери:
Цвят корда 1:
Цвят корда 2:
Цвят корда 3:


Цена: 22.00 ЛВ
Корекция: ЛВ
Крайна цена: ЛВ
Брой:
Доставка:

4.00лв до офис в страната

3.20лв до адрес за София

3.80лв до адрес за страната

Поддръжка на Паракорд 550 тип 3:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.НАШИТЕ ПАРТНЬОРИГривни

Колани и Ключодържатели

Аксесоари за Кучета

Връзки за Обувки Протектори

Парашутна Корда

Катарами и Мъниста

Въжета Ленти и Сапани

Крепежни Елементи INOX

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ИЗБРАХА СИГУРНИТЕ НИ ПЛАЩАНИЯ

SSL Secured by GeoTrust БОРИКА EasyPay ePay.bg PayPal MasterCard Visa VISA Electron American Express Discover