Пипон Кръгъл тип 2

Ръчно изработен ключодържател за лов и риболов от паракорд 550

Комплект за оцеляване във вид на ключодържател, с дължина на оплетката 10см, съдържа общо 330см парашутна корда (US 550 paracord тип 3), метална халка за ключове, контейнер с две кукички за риболов, всяка с по 70 см влакно и вирбел за бърза реакция при екстремни ситуации. 

С ключодържател от паракорд си осигурявате екипировка за сухоземно оцеляване, както и за водно. Представете си ситуация, в която имате море, река и суша. Имате възможността да покриете и трите категории и да имате по голям шанс да уловите храната, необходима за вашето оцеляване. Докато капаните са заложени и чакате улова, можете да построите заслон за вечерта и да се предпазите от сутрешната влага или слана. Поради голямата си дължина, ключодържателите за оцеляване намират приложение в невероятно много ситуации. Използвайки парашутното въже от ключодържател сървайвър, спокойно можете да заложите капани (няколко на брои), както и няколко въдици. Сървайвър ключодържателят образува кухина в сърцевината си. Това позволява да добавите към спасителното си оборудване допълнителни елементи или лични вещи. 

Контейнерът с кукички и вирбел, поставен в сърцевината на спасителното оборудване, е полезен в много ситуации. Както за риболов, така и за да предпазите важните медикаменти от влага. Тръбата и тапите на ампулата в сървайвър ключодържателя, са от лецензираната марка CAMOZZI (оригинално ползване хидравлични маркучи), материали с многократно доказано качество, UV защитни, киселинно устоичиви, изключително здрави при огъване, теглене, усукване и др. Ампулата от комплекта за оцеляване спокойно може да бъдат използвана и за плувки, контейнер за игли за шиене, съхраняване на малки остриета или каквото е необходимо във Вашето ежедневие. С цветовата гама на контейнерите за спасителни ключодържатели, с която разполагаме, можете да изберете подходящия цвят за Вашия сървайвър комплект.

Всички продукти, които ви предлагаме са ръчна изработка. Ако имате идея за вашия ключодържател или искате да включите ваш конкретен аксесоар в сървайвър комплекта си, не се колебайте да се свържете с нас.

Поддръжка на Паракорд 550 тип 3:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.

Пипон Кръгъл тип 2

  • Наличност: В наличност
  • 22.00лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции