Змия

Ключодържател ръчно плетен от паракорд 550 за оцеляване

Комплект сървайвър Змия, с дължина 9см, съдържа 100см парашутна корда (US 550 paracord тип 3) и метална халка за ключове, прибрани в компактен ключодържател с размер 9 см.

Употребата на сървайвър ключодържателя Змия е възможна във всяка ситуация. Например, може да бъде ползван за връзки за обувки, както и в екстремна ситуация, за капани за дребен дивеч,  превръзка за прорезни рани или за да се запали огън с лък. Един метър паракорд се равнява реално на 7 метра тънка нишка и един метър тръбна лента. Ако оборудването за оцеляване се ползва за риболов, 7те нишки се делят спокойно на още 7 тоест  един метър паракорд или спасително въже може да се раздели общо на 15 метра. Приложенията при оцеляване с паракорд са неизброими, ние Ви представяме само тесен кръг от възможности, с които да запалим Вашето въображение.

Ръчната изработка на вашия ключодържател ни позволява да изпълним всяко ваше желание или идея. Споделете хрумванията си с нас и ние ще направим вашия спасителен комплект бижуто, което винаги сте искали.

ВАШАТА ПОРЪЧКА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА ЗА ТРИ РАБОТНИ ДНИ!

Поддръжка на Паракорд 550 тип 3:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.

Змия

  • Наличност: В наличност
  • 5.00лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции