Двойна Кобра Блеиз

Как да вземем размер за Колан:

Как да вземем размер за сървайвър Колан:

Ръчно изплетен колан аксесоар от парашутна корда и тръбна лента

Този спасителен комплект във вид на колан, съдържа 32.50м паращутна корда (US 550 paracord тип 3), 260см тръбна лента  и метална катарама 5245, дължината на готовата оплетка е 120см, ширината 5см.

Размерът и цената на коланите е в зависимост от плетката и количеството парашутна корда (US 550 paracord тип 3), които побира в себе си. Ако е по-стегната плетката, коланът ще съдържа по-малко паракорд, ако е по-хлабаво изплетен, ще съдържа повече паракорд. Изборът е Ваш. Цената се формира на база количеството парашутна корда (US 550 paracord тип 3), което е необходимо за изработката.

Ако сте запазили вкуса към приключения и любовта към природата, сървайвър коланът е задължително оборудване във Вашето ежедневие. Оцеляването сред дивата природа, както и преодоляването на всекидневните неприятности в градски условия са много по-лесни, ако разполагате със спасителен колан.

Тази паракордна плетка е подходяща за направа на спасителни колани. Не се деформира и не се разтяга, което създава сигурност и комфорт. Този вид плетка има възможност за удебеляване, което прави аксесоара още по-приятен при допир. Подходяща е и за ремъци за пушки, карабини, гривни, нагръдници и нашийници, ремък за китара, каишка за часовник и какво ли още не. Не се колебайте да направите запитване по личен проект или нестандартна поръчка. С радост ще Ви помогнем да осъществите идеите си.

Изберете си модел  и удобен за Вас размер (най-добре по стар колан – дължина в сантиметри) и ни ги изпратете като запитване или на info@spasitelnaekipirovka.com. Ние ще се свържем с Вас с информация за приблизителното количество паракорд и цената.

Коланът от тръбна лента и паракорд (US 550 paracord тип 3) е подходящ за спасителни акции или развлечения и забавления може да се ползва в следните ситуации:

За направа на сбруя, седалка, осигурителен колан при преминаване на препятствия от различно естество (скали, пропасти, водопади и дурги). Лентата е подходяща за теглене, дърпане, носене на различни тежести. При свързване на лентата чрез лентов възел, здравината и се увеличава  до 1800кг. В комбинация с паракорд , чиято издържливост е  250кг. Вие имате един непобедим комплект. Това е аксесоарът,  във вид на колан,  с които можете да направите невъзможното: да построите подслон, да направите капани, да уловите храна и да спите на безопасно място; да изплетете хамак, кошница или просто мрежа в която да ловите риба или съхранявате хранителните запаси на високо, пазейки ги от дивите животни; да запалите огън, да свалите сухи клони от високи те части на дърветата...Това са малка част от приложенията на този сървайвър колан от паракорд (US 550 paracord тип 3) и тръбна лента.

ВАШАТА ПОРЪЧКА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА ЗА ТРИ РАБОТНИ ДНИ!

ЗАБЕЛЕЖКА: Спасителните колани от паракорд не са продукт, с който да се дърпат тежести или да се носят такива. Паракордните спасителни колани са направени на модули (лента и парашутна връв или само паракорд) или като непрекъсната оплетка от паракорд под формата на различни аксесоари. Не гарантираме използването на продуктите в цялостен пакет а само в разплетено състояние, като отделни елементи. Всички характеристики дадени в сайта са за материалите в разплетен вид, а не за готовия продукт.

Поддръжка на Паракорд 550 тип 3:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.

Двойна Кобра Блеиз

  • Наличност: В наличност
  • 125.00лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции