Колани Двойна Кобра Блеиз / Колани / Колани и Ключодържатели Paracord (Parachute Cord)Гривни

Колани и Ключодържатели

Аксесоари за Кучета

Връзки за Обувки Протектори

Парашутна Корда

Катарами и Мъниста

Въжета Ленти и Сапани

Крепежни Елементи INOX

Колани и Ключодържатели - Колани

Колани - Двойна Кобра Блеиз

 
 

Ръчно изплетен колан аксесоар от парашутна корда и тръбна лента

* Цветовете на продуктите са примерни. Изберете цветовете за вашия спасителен комплект от менютата от дясно до снимката на продукта. При възникнал проблем с продукт влезте ТУК.

Продукти по Тагове: Безплатна Доставка

Този спасителен комплект във вид на колан, съдържа 32.50м паращутна корда (US 550 paracord тип 3), 260см тръбна лента  и метална катарама 5245, дължината на готовата оплетка е 120см, ширината 5см.

Размерът и цената на коланите е в зависимост от плетката и количеството парашутна корда (US 550 paracord тип 3), които побира в себе си. Ако е по-стегната плетката, коланът ще съдържа по-малко паракорд, ако е по-хлабаво изплетен, ще съдържа повече паракорд. Изборът е Ваш. Цената се формира на база количеството парашутна корда (US 550 paracord тип 3), което е необходимо за изработката.

Ако сте запазили вкуса към приключения и любовта към природата, сървайвър коланът е задължително оборудване във Вашето ежедневие. Оцеляването сред дивата природа, както и преодоляването на всекидневните неприятности в градски условия са много по-лесни, ако разполагате със спасителен колан.

Тази паракордна плетка е подходяща за направа на спасителни колани. Не се деформира и не се разтяга, което създава сигурност и комфорт. Този вид плетка има възможност за удебеляване, което прави аксесоара още по-приятен при допир. Подходяща е и за ремъци за пушки, карабини, гривни, нагръдници и нашийници, ремък за китара, каишка за часовник и какво ли още не. Не се колебайте да направите запитване по личен проект или нестандартна поръчка. С радост ще Ви помогнем да осъществите идеите си.

Изберете си модел  и удобен за Вас размер (най-добре по стар колан – дължина в сантиметри) и ни ги изпратете като запитване или на info@spasitelnaekipirovka.com. Ние ще се свържем с Вас с информация за приблизителното количество паракорд и цената.

Коланът от тръбна лента и паракорд (US 550 paracord тип 3) е подходящ за спасителни акции или развлечения и забавления може да се ползва в следните ситуации:

За направа на сбруя, седалка, осигурителен колан при преминаване на препятствия от различно естество (скали, пропасти, водопади и дурги). Лентата е подходяща за теглене, дърпане, носене на различни тежести. При свързване на лентата чрез лентов възел, здравината и се увеличава  до 1800кг. В комбинация с паракорд , чиято издържливост е  250кг. Вие имате един непобедим комплект. Това е аксесоарът,  във вид на колан,  с които можете да направите невъзможното: да построите подслон, да направите капани, да уловите храна и да спите на безопасно място; да изплетете хамак, кошница или просто мрежа в която да ловите риба или съхранявате хранителните запаси на високо, пазейки ги от дивите животни; да запалите огън, да свалите сухи клони от високи те части на дърветата...Това са малка част от приложенията на този сървайвър колан от паракорд (US 550 paracord тип 3) и тръбна лента.

ВАШАТА ПОРЪЧКА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА ЗА ТРИ РАБОТНИ ДНИ!

ЗАБЕЛЕЖКА: Спасителните колани от паракорд не са продукт, с който да се дърпат тежести или да се носят такива. Паракордните спасителни колани са направени на модули (лента и парашутна връв или само паракорд) или като непрекъсната оплетка от паракорд под формата на различни аксесоари. Не гарантираме използването на продуктите в цялостен пакет а само в разплетено състояние, като отделни елементи. Всички характеристики дадени в сайта са за материалите в разплетен вид, а не за готовия продукт.

НАПРАВЕТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА


Телефон за въпроси и поръчка: 0988 940 837
Катарами:
Цвят лента:
Цвят корда 1:
Цвят корда 2:
Цвят корда 3:
Размери От До Цена
лева за брой
Дължина 100 Максимална талия 85 100 см. 100 см. 125.00 лв
Дължина 110 Максимална талия 95 1.10 метра 1.10 метра 135.00 лв
Дължина 120 Максимална талия 105 1.20 метра 1.20 метра 145.00 лв
Дължина 130 Максимална талия 115 1.30 метра 1.30 метра 155.00 лв
Дължина 140 Максимална талия 125 1.40 метра 1.40 метра 165.00 лв
Дължина 150 Максимална талия 135 1.50 метра 1.50 метра 175.00 лв
Дължина 160 Максимална талия 145 1.60 метра 1.60 метра 185.00 лв


Вашият размер: см
Цена: 125.00 ЛВ
Корекция: ЛВ
Крайна цена: ЛВ
Брой:
Доставка:

4.00лв до офис в страната

3.20лв до адрес за София

3.80лв до адрес за страната

Поддръжка на Паракорд 550 тип 3:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.НАШИТЕ ПАРТНЬОРИГривни

Колани и Ключодържатели

Аксесоари за Кучета

Връзки за Обувки Протектори

Парашутна Корда

Катарами и Мъниста

Въжета Ленти и Сапани

Крепежни Елементи INOX

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ИЗБРАХА СИГУРНИТЕ НИ ПЛАЩАНИЯ

SSL Secured by GeoTrust БОРИКА EasyPay ePay.bg PayPal MasterCard Visa VISA Electron American Express Discover