Колани Двойна Кобра с Резерв / Колани / Колани и Ключодържатели Paracord (Parachute Cord)Гривни

Колани и Ключодържатели

Аксесоари за Кучета

Връзки за Обувки Протектори

Парашутна Корда

Катарами и Мъниста

Въжета Ленти и Сапани

Крепежни Елементи INOX

Колани и Ключодържатели - Колани

Колани - Двойна Кобра с Резерв

 
 

Оплетен колан на ръка като спасителна екипировка от паракорд 550

* Цветовете на продуктите са примерни. Изберете цветовете за вашия спасителен комплект от менютата от дясно до снимката на продукта. При възникнал проблем с продукт влезте ТУК.

Размерът и цената на колана за оцеляване са в зависимост от плетката и количеството парашутна корда (US 550 paracord тип 3), които побира в себе си. Ако е по-стегната плетката, спасителният комплект ще съдържа по-малко паракорд, ако е по-хлабаво изплетен, ще съдържа повече паракорд. Изборът е Ваш. Цената се формира на база количеството парашутна корда (US 550 paracord тип 3), което е необходимо за изработката. За продукти съдържащи над 16м цената е 2.50лв на линеен метър паракорд.

Ако сте запазили вкуса към приключения и любовта към природата, коланът сървайвър е задължително оборудване във Вашето ежедневие. Оцеляването сред дивата природа, както и преодоляването на всекидневните неприятности в градски условия са много по-лесни, ако разполагате със спасителен колан.

Тази паракордна плетка е подходяща за направа на колани за спасяване. Не се деформира и не се разтяга, което създава сигурност и комфорт. Този вид плетка  има възможност за удебеляване, което прави аксесоара още по-приятен при допир. Подходяща е и за ремъци за пушки, карабини, гривни, нагръдници и нашийници, ремък за китара, каишка за часовник и какво ли още не оборудване. Не се колебайте да направите запитване по личен проект или нестандартна поръчка. С радост ще Ви помогнем да осъществите идеите си.

Изберете си модел и удобен за Вас размер (най-добре по стар колан – дължина в сантиметри) и ни ги изпратете като запитване или на info@spasitelnaekipirovka.com. Ние ще се свържем с Вас с информация за приблизителното количество паракорд и цената на Вашия сървайвър аксесоар.

Коланът сървайвър е приложим не само за построяване на подслон, за направа на оръжие, при лов и риболов или за направа на носилка и шина при счупване. Съдържайки голямо количество паракорд (US 550 paracord тип 3), спасителният комплект във вид на колан е приложим многократно във всяка създала се ситуация. Красив и удобен, спасителният комплект тип колан е задължителна част от екипировката на всеки авантюрист.

ВАШАТА ПОРЪЧКА ЩЕ БЪДЕ ИЗПЪЛНЕНА ЗА ТРИ РАБОТНИ ДНИ!

ЗАБЕЛЕЖКА: Спасителните колани от паракорд не са продукт, с който да се дърпат тежести или да се носят такива. Паракордните спасителни колани са направени на модули (лента и парашутна връв или само паракорд) или като непрекъсната оплетка от паракорд под формата на различни аксесоари. Не гарантираме използването на продуктите в цялостен пакет а само в разплетено състояние, като отделни елементи. Всички характеристики дадени в сайта са за материалите в разплетен вид, а не за готовия продукт.

НАПРАВЕТЕ ВАШАТА ПОРЪЧКА


Телефон за въпроси и поръчка: 0988 940 837
Катарами:
Цвят лента:
Цвят корда 1:
Цвят корда 2:
Цвят корда 3:


Корекция: ЛВ
Крайна цена: ЛВ
Брой:
Доставка:

4.00лв до офис в страната

3.20лв до адрес за София

3.80лв до адрес за страната

Поддръжка на Паракорд 550 тип 3:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.НАШИТЕ ПАРТНЬОРИГривни

Колани и Ключодържатели

Аксесоари за Кучета

Връзки за Обувки Протектори

Парашутна Корда

Катарами и Мъниста

Въжета Ленти и Сапани

Крепежни Елементи INOX

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ИЗБРАХА СИГУРНИТЕ НИ ПЛАЩАНИЯ

SSL Secured by GeoTrust БОРИКА EasyPay ePay.bg PayPal MasterCard Visa VISA Electron American Express Discover