Правила и Условия за Използване на Сайта Paracord (Parachute Cord)Правила и Условия за Използване на Сайта
Общи правила за ползване на сайта

Правила за потребителя

 

Общи правила за ползване

Моля, запознайте се с условията за ползване на електронен магазин www.spasitelnaekipirovka.com и ги спазвайте. При положение, че използвате услугите предлагани от този уеб сайт, се счита че сте приели описаните по-долу условия. Ако все пак не сте съгласни с тях, то моля не продължавайте да използвате електронния магазин.

Описаните условия са публикувани и влизат в сила от 1.10.2013 г.

Уеб сайт за електронна търговия www.spasitelnaekipirovka.com е собственост на фирма СПАСИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА ООД гр. София, регистрирана с адрес на управление гр.София ул. Бабуна планина №5, ЕИК 202675525

ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ

www.spasitelnaekipirovka.com е уеб сайт за електронна търговия. В него са публикувани стоки, които се предлагат за закупуване от крайни потребители. Потребителите могат да ползват информацията публикувана в сайта само за лична употреба с нетърговска цел. Не се позволява съдържанието на сайта да се променя, копира, разпространява, прехвърля или да се манипулира по какъвто и да е било друг начин! Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, с които нарушават законите на РБ и общоприетите правила за комуникация, да извършват злоумишлени действия в т.ч. неоторизиран достъп до сайта, софтуер, мрежи, компютри и други устройства, както и всички опити за разпространение на вируси и други компютърни програми, които са проектирани за причиняване и нарушаване на каквито и да било права и интереси на трети лица. Потребителите на сайта нямат право да го претоварват с фиктивни заявки.

ТЪРГОВСКИ МАРКИ

Търговските марки използвани в сайта са притежание на техните собственици!

ОГРАНИЧЕНИЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

www.spasitelnaekipirovka.com, не носи никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да било щети, загуба на информация, пропуснати ползи и/или др. предизвикани в резултат на употреба или не употреба на сайта.

ПРОМЯНА НА ЦЕНИ НА ПРЕДЛАГАНИТЕ СТОКИ

www.spasitelnaekipirovka.com има право да променя цени, количества, начин за плащане и доставка, както и дизайна и технологията на сайта, без за това да дължи предварително предизвестяване.

www.spasitelnaekipirovka.com има право да прави намаления на цените. Съобщението за намаление се прави като до зачертаната стара цена се поставя нова.

www.spasitelnaekipirovka.com има право да спре или изтрие информацията за дадена стока или на дадена категория по своя преценка.

ИНФОРМАЦИЯ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

www.spasitelnaekipirovka.com не иска да получава конфиденциална или защитена информация от вас чрез този сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този сайт, ще се считат за не поверителни и не представляващи предмет на права. Личните данни – трите имена, област, град, пощенски код, адрес за доставка на стока, адрес за кореспонденция, телефон за връзка , актуален e-mail и данни за фактура (когато потребителя желае да получи такава), които потребителите доброволно и по собствено желание изпращат до сайта при своята поръчка в www.spasitelnaekipirovka.com са под закрила на Закона за защита на личните данни. Потребителите на www.spasitelnaekipirovka.com са съгласни с факта, че фирма СПАСИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА ООД и нейните служители, в зависимост от своите задължения, имат достъп до част или цялата информация с която се идентифицира даден потребител – трите имена, област, град, пощенски код, адрес за доставка на стока, адрес за кореспонденция, телефон за връзка , актуален e-mail и данни за фактура (когато потребителя желае да получи такава), но без право да я разпространяват, разгласяват, предоставят или преотстъпват на трети лица, освен в случаите, когато тя се изисква от оторизираните органи и в съответствие с българското законодателство.

ПОЛИТИКА НА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Изявление за политиката на поверителност на СПАСИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА ООД Защита на личните данни на нашите потребители е важна грижа за нашата фирма. Личните данни са информация, която служи за Вашата индикация – име, адрес, електронен или пощенски адрес. СПАСИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА ООД не събира лични данни от Вас, освен ако Вие не ги предоставите в случай, когато поръчвате от нас стоки.

ПРАВО НА ОТКАЗ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА

Клиентите на www.spasitelnaekipirovka.com могат да откажат да получат поръчаната от нас стока в следните случаи:

- При повреда на стоката или опаковката й при транспортирането й до клиента.

- Когато цената, която следва да се заплати при доставка на стоката, не съответства на дължимата цена към момента на подаване на поръчката за покупка.

- Не е спазен срока за доставка по вина на СПАСИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА ООД.

УСЛОВИЯ ЗА РЕКЛАМАЦИЯ

За рекламация, клиентът е длъжен да изпрати снимков материал на установения от него дефект на посочения за контакт и-мейл: Info@spasitelnaekipirovka.com. След разглеждане на снимковия материал от екип на СПАСИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА, за клиенти от гр. София се прави среща в магазин 4:20 Shop с адрес гр. София, бул. Васил Левски № 87. При установяване на реален дефект по вина на СПАСИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА куриерската услуга "от офис до офис" се поема от СПАСИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА за клиенти от провинцията. За клиенти от гр. София, размяната се извършва в магазин 4:20 Shop.

ПРЕДЯВЯВАНЕ НА РЕКЛАМАЦИЯ СЕ ПРИЕМА ДО 48 ЧАСА ОТ ПОЛУЧАВАНЕ НА ПРОДУКТА ОТ КЛИЕНТА.

КОРЕКЦИЯ НА РАЗМЕР

В случай, че клиентът не е задал правилно размер при поръчка на продукт и се наложи да се намалява размера на продукта (възможно е само намаляване), клиентът поема транспортните разходи за куриер на Еконт с услугата "от офис до офис", а самата корекция е безплатна. При повторна необходимост от корекция на същия продукт клиентът заплаща освен транспортните разходи и 50% от стойността на продукта, на цената на коята го е закупил. 

ПРИ НЕОБХОДИМОСТ ОТ КОРЕКЦИЯ НА РАЗМЕР НА ПРОДУКТ КЛИЕНТЪТ Е ДЛЪЖЕН ДА УВЕДОМИ СПАСИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА ПРЕДИ ДА ПРЕДПРИЕМЕ ПОСЛЕДВАЩИ ДЕЙСТВИЯ.

ОБЩИ БЕЛЕЖКИ

www.spasitelnaekipirovka.com има право да променя Условията за ползване на сайта по всяко време, като след всяка промяна се актуализира датата на която тя е извършена. Препоръчваме ви да посещавате тази страница периодично, за да се запознавате с актуалните в момента Условия, тъй като те са обвързващи за вас.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ ПО СМИСЪЛА НА ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ (ЗЗП), КОЯТО НИЕ СМЕ ДЛЪЖНИ ДА ВИ ПРЕДОСТАВИМ
1. Уеб сайт за електронна търговия www.spasitelnaekipirovka.com е собственост на фирма СПАСИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА ООД гр. София, с адрес на управление гр.София, ул. Бабуна планина № 5, ЕИК 202675525

2. Всички характеристики на стоките са описани подробно в страницата за представяне на всеки отделен артикул.
3. Всички плащания на поръчани от нас стоки са съобразени с чл. 93 ал. 1 от Закона за задълженията и договорите, за което се получава съответния документ.
4. Рекламация:
4.1 След получаване на стоката, потребителя следва да провери за несъответствия съгласно чл.122 от ЗЗП. В случай, че има несъответствия следва да направи рекламация в писмен вид за тях по реда на чл.125 от ЗЗП.
4.2 При проява на скрити дефекти и липси, следва да направи рекламация в писмен вид след установяването им в рамките на срока съгласно чл.126 от ЗЗП, който започва да тече от деня на получаване но стоката.

5. Право на отказ от стока:
5.1 Всеки потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от поръчаните от нас стоки в рамките на 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката, в случай, че не е ползвана, не е нарушена целостта на опаковката , че е във вида в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП. В случай, че потребителят упражни правото си по чл.55 на ЗЗП, той следва да изпрати заявление за отказ и да върне стоката с ненарушена цялост и запазен търговски вид на адреса от който е изпратена. СПАСИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА ООД се задължава да възстанови платените от потребителя суми в срок до 15 дни от датата на която потребителя е упражнил правото си на отказ от стоката. Транспортните разходи по връщане на стоката са за сметка на потребителя.
5.2 При явно не съответствие на стоката със заявената и с характеристиките посочени в страницата, доставчикът възстановява на потребителя цялата платена сума, включително и транспортните разходи платени от потребителя за придобиване на стоката съобразно чл.59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 15 дни от получаване на върнатата стоката и ненарушаване на търговския и вид и опаковка или при желание от страна на потребителя и отправено писмено искане я заменя със съответстваща на заявената.

За всяко нарушение на Вашите потребителски права по Закона за защита на потребителите, можете да сигнализирате Комисия за защита на потребителите: тел. на потребителя 0700 111 22 (на стойността на селищен разговор от цялата страна)

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата e-mail и телефони.

 

 НАШИТЕ ПАРТНЬОРИГривни

Колани и Ключодържатели

Аксесоари за Кучета

Връзки за Обувки Протектори

Парашутна Корда

Катарами и Мъниста

Въжета Ленти и Сапани

Крепежни Елементи INOX

НАШИТЕ КЛИЕНТИ ИЗБРАХА СИГУРНИТЕ НИ ПЛАЩАНИЯ

SSL Secured by GeoTrust БОРИКА EasyPay ePay.bg PayPal MasterCard Visa VISA Electron American Express Discover