Спасителна Екипировка

СПАСИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА ЕООД предлага на Вашето внимание продукти от паракорд (US 550 paracord тип 3), които ще Ви спасят от всяко неудобство. 

Сравнително нови за българския пазар, сървайвър комплектите от парашутно въже са широко разпространени в САЩ, Австралия, Нова Зенландия и др. 

Напоследък, все по-често се сещаме, че е важно човек да нe губи връзка с природата, да спортува, за да бъде здрав и да може бързо да се адаптира и да реагира във всяка ситуация. В отговор на това създаваме тези красиви комплекти за оцеляване, които да са винаги с Вас. Приложенията на паракорд изделията може да откриете буквално във всяка област на човешката дейност. Спорт, планинарство, алпинизъм, туризъм, колоездене, работа с животни, занаятчийство, това са малка част от дейностите които ползват такъв вид продукти.

Можете да избирате от показаните в СПАСИТЕЛНИ КОМПЛЕКТИ: гривниколанипротекторинашийнициключодържатели но може също така, да поръчате продукт в каквато форма и размер Ви е необходим. Изпълняваме частни поръчки, без значение формата и вида на изделието.

Поръчки се приемат  от 09:00ч до 17:00ч

Поръчки  потвърдени от 09:00ч до 17:00ч на работният ден почват да се изпълняват на следващия ден.

Максималното време за изпълнението на поръчка е в рамките на 3 работни дни

* Запазваме си правото да променяме всичко по сайта, включително и цените!

** Потвърдените заявки от нас остават на цените и условията, на които са приети.