Ключодържател за Портфейли и Ключове Бърза Змия

Нашият нов модел Ключодържател с много екстри:). Този модел е изплетен на ръка от Паракорд 550 и Огнена Корда 550. Фитилът който се намира в сърцевината на Огнената Корда е промазан с парафин и не позволява проникването на вода в него. По този начин той остава винаги сух и готов за работа. За по-лесно палене на фитила с магнезиева запалка, просто разплетете фитила така, че да стане на малко гнездо. Използвайки тази технология имате много по-голям шанс за запалване на огън сред природата. Сървайвър ключодържателя също така има два бързо отваряеми Шегела. Единият е с вирбел и издържа до 400кг а другия е малък и много подходящ за спусък за капан или за осигуряване на багаж. И двете карабини са изработени от неръждаема стомана AISI 304. Това гарантира веченият живот на този продукт (при правилна експлоатация, разбира се). За по-голямо удобство при работа сме оплели малки захвати на халките. Така когато искате да освободите вашите ключове или портфейл ще можете да го направите с едно елементарно движение. Също с толкова лесно движение можете да ги закачите :).  Дължината на готовото изделие е 45см. По желание на клиента то може да бъде изплетено в различни размери и цветове.

ПРОДУКТИТЕ КОИТО ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА НАПРАВАТА НА НАШИТЕ СЪРВАЙВЪЛ ГРИВНИ

Материалите които използваме за направата на нашите изплетени на ръка сървайвъл аксесоари са с доказано качество и произход. Работим само със сертифицирани от производител материали. Кордата с която работим е US Paracord 550 тип 3 и Tactical Cord 275. Това е комерсиален клас корда произведен от американски военни производители за използване от цивилното население. Пластмасовите катарами които ползваме са снабдени с различни видове сървайвъл оборудване, като например свирки, компаси, резец, запалка и др. Всички тези елементи са напълно функциониращи. Крепежните елементи които ползваме за нашите изделия са изработени от неръждаема стоамана INOX AISI 316. Това е морски клас стомана която не променя цвета си и не предизвиква алергии (Хипоалергенен материал). Мънистата в нашите паракорд аксесоари са два вида- неръждаема стомана INOX и ЦАМ (Цинк,Алуминий,Мед).

ТАЗИ ЕКИПИРОВКА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ Е ПОДХОДЯЩА ЗА:

1. Направа на аксесоари и украшения.

2. Връзки за обувки.

3. Закачване на извън габаритен багаж при път.

4. Шиене и поправки.

5. Запалване на огън.

6. Направа на дръжки, ръкохватки, удължения на ципове.

7. Закачване на храна на високо.

8. Риболов.

9. Лов.

10. Изработка на спално оборудване.

11. Направа на оръжие.

12. Направа на турникет.

13. Направа на капани.

14. Направа на шина при счупване.

15. Направа на носилка.

16. Построяване на подслон.

ТОВА СА САМО ЧАСТ ОТ ПРИЛОЖЕНИЯТА НА КОМПЛЕКТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ. ОСТАНАЛИТЕ ОСТАВЯМЕ НА ВАШЕТО ВЪОБРАЖЕНИЕ.

Поддръжка на Паракорд:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.

ОПТИМИЗИРАЙ СВОЯ КОМПЛЕКТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ

Всеки ръчно изплетен продукт който предлагаме с размер различен от зададения подлежи на корекция в цената. Например размер под посочените стойности ще бъде на по-ниска цена от посочената, съответно размер над зададените стойности ще бъде на по-висока цена от зададената. За всякакви изменения които желаете да направите на своя модел можете да използвате нашия редактор. Той Ви дава възможността да променяте цветовете и моделите корда използвани за направата на модела, също така можете да изберете различни катарами и цената ще бъде изчислена на момента. Обърнете внимание на падащите менюта до нашите продукти. Те ще ви помогнат да се насочите най-добре към желаната от вас комбинация от цветове и видове корда и различните компоненти които се съдържат в съответното изделие. Ако имате нужда от допълнителна информация, не се бавете, а веднага позвънете. С удоволствие ще Ви помогнем да осъществите идеите си.

Ключодържател за Портфейли и Ключове Бърза Змия

  • 45.00лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции