Двойна Кобра Блейз

Как да вземем размер за Колан:

Как да вземем размер за сървайвър Колан:

КОЛАН ОТ ПАРАКОРД - Двойна Кобра Блейз

Представяме ви ръчно плетен сървайвъл колан- Двойна Кобра Блейз. Този модел спасително оборудване във формата на колан съдържа около 30 м Паракорд 550 (US Paracord 550), дължината е около 120 см и е широк около 4,5 см. Размерите на Паракорд колана го правят чудесен избор за всекидневна употреба. Плетката е много удобна и здрава, парашутната корда използвана за изработката на този сървайвъл колан е с доказани качества и способности. Паракорда може да бъде използван в много различни ситуации сред дивата природа. Може да бъде изпозван за изработване на много различни видове къмпингарско оборудване като например: мрежа за риболов, различни видове капани, подслони и много други.

ЗАБЕЛЕЖКА:

1. Катарамите които са показани на снимките не са налични, можете да изберете катарама за колана от падащото меню до всеки модел.

2. Спасителните колани от паракорд не са продукт с който да се дърпат тежести или да се носят такива. Не гарантираме използването на продуктите в цялостен пакет а само в разплетено състояние, като отделни елементи.

Как да вземем размер за сървайвър Колан:

ПРОДУКТИТЕ КОИТО ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА НАПРАВАТА НА НАШИТЕ СЪРВАЙВЪЛ ГРИВНИ

Материалите които използваме за направата на нашите изплетени на ръка сървайвъл аксесоари са с доказано качество и произход. Работим само със сертифицирани от производител материали. Кордата с която работим е US Paracord 550 тип 3 и Tactical Cord 275. Това е комерсиален клас корда произведен от американски военни производители за използване от цивилното население. Пластмасовите катарами които ползваме са снабдени с различни видове сървайвъл оборудване, като например свирки, компаси, резец, запалка и др. Всички тези елементи са напълно функциониращи. Крепежните елементи които ползваме за нашите изделия са изработени от неръждаема стоамана INOX AISI 316. Това е морски клас стомана която не променя цвета си и не предизвиква алергии (Хипоалергенен материал). Мънистата в нашите паракорд аксесоари са два вида- неръждаема стомана INOX и ЦАМ (Цинк,Алуминий,Мед).

ТАЗИ ЕКИПИРОВКА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ Е ПОДХОДЯЩА ЗА:

1. Направа на аксесоари и украшения.

2. Връзки за обувки.

3. Закачване на извън габаритен багаж при път.

4. Шиене и поправки.

5. Запалване на огън.

6. Направа на дръжки, ръкохватки, удължения на ципове.

7. Закачване на храна на високо.

8. Риболов.

9. Лов.

10. Изработка на спално оборудване.

11. Направа на оръжие.

12. Направа на турникет.

13. Направа на капани.

14. Направа на шина при счупване.

15. Направа на носилка.

16. Построяване на подслон.

ТОВА СА САМО ЧАСТ ОТ ПРИЛОЖЕНИЯТА НА КОМПЛЕКТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ. ОСТАНАЛИТЕ ОСТАВЯМЕ НА ВАШЕТО ВЪОБРАЖЕНИЕ.

Поддръжка на Паракорд:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.

ОПТИМИЗИРАЙ СВОЯ КОМПЛЕКТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ

Всеки ръчно изплетен продукт който предлагаме с размер различен от зададения подлежи на корекция в цената. Например размер под посочените стойности ще бъде на по-ниска цена от посочената, съответно размер над зададените стойности ще бъде на по-висока цена от зададената. За всякакви изменения които желаете да направите на своя модел можете да използвате нашия редактор. Той Ви дава възможността да променяте цветовете и моделите корда използвани за направата на модела, също така можете да изберете различни катарами и цената ще бъде изчислена на момента. Обърнете внимание на падащите менюта до нашите продукти. Те ще ви помогнат да се насочите най-добре към желаната от вас комбинация от цветове и видове корда и различните компоненти които се съдържат в съответното изделие. Ако имате нужда от допълнителна информация, не се бавете, а веднага позвънете. С удоволствие ще Ви помогнем да осъществите идеите си.

Двойна Кобра Блейз

  • 125.00лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции