Гърмяща Змия

Как да вземем размер за Колан:

Как да вземем размер за сървайвър Колан:

ПАРАКОРД КОЛАН - Гърмяща Змия

Тактически колан за оцеляване модел Гърмяща Змия. Стилен и елегантен модел колан ръчно плетен от два вида корда- Паракорд 550 (US Paracord 550) и Тактическа Корда 275 (Tactical Cord 275) с обща дължина за модела около 30 м и около 260 см тръбна лента Beal.Коланът е около 120 см дълъг и 30 мм широк. Катарамата на сървайвъл колана е изработена от неръждаема стомана. Коланът изработен от Паракорд  е отличен избор за стилен и много надежден аксесоар за всекидневна употреба в градската среда. Парашутната корда е изключително здрав материал, което означава, че няма шанс коланът да ви се скъса или протрие на различни места. Освен много стилен и интересен, сървайвъл коланът е неразделна част от екипировката на всеки който прекарва повече време сред природата. Парашутната корда може да бъде използвана за построяване на много различни видове сървайвъл оборудване като например: изработка на хамак, подслон, различни видове капани и какво ли още не.

ЗАБЕЛЕЖКА:

1. Катарамите които са показани на снимките не са налични, можете да изберете катарама за колана от падащото меню до всеки модел.

2. Спасителните колани от паракорд не са продукт с който да се дърпат тежести или да се носят такива. Не гарантираме използването на продуктите в цялостен пакет а само в разплетено състояние, като отделни елементи.

Как да вземем размер за сървайвър Колан:

ПРОДУКТИТЕ КОИТО ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА НАПРАВАТА НА НАШИТЕ СЪРВАЙВЪЛ ГРИВНИ

Материалите които използваме за направата на нашите изплетени на ръка сървайвъл аксесоари са с доказано качество и произход. Работим само със сертифицирани от производител материали. Кордата с която работим е US Paracord 550 тип 3 и Tactical Cord 275. Това е комерсиален клас корда произведен от американски военни производители за използване от цивилното население. Пластмасовите катарами които ползваме са снабдени с различни видове сървайвъл оборудване, като например свирки, компаси, резец, запалка и др. Всички тези елементи са напълно функциониращи. Крепежните елементи които ползваме за нашите изделия са изработени от неръждаема стоамана INOX AISI 316. Това е морски клас стомана която не променя цвета си и не предизвиква алергии (Хипоалергенен материал). Мънистата в нашите паракорд аксесоари са два вида- неръждаема стомана INOX и ЦАМ (Цинк,Алуминий,Мед).

ТАЗИ ЕКИПИРОВКА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ Е ПОДХОДЯЩА ЗА:

1. Направа на аксесоари и украшения.

2. Връзки за обувки.

3. Закачване на извън габаритен багаж при път.

4. Шиене и поправки.

5. Запалване на огън.

6. Направа на дръжки, ръкохватки, удължения на ципове.

7. Закачване на храна на високо.

8. Риболов.

9. Лов.

10. Изработка на спално оборудване.

11. Направа на оръжие.

12. Направа на турникет.

13. Направа на капани.

14. Направа на шина при счупване.

15. Направа на носилка.

16. Построяване на подслон.

ТОВА СА САМО ЧАСТ ОТ ПРИЛОЖЕНИЯТА НА КОМПЛЕКТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ. ОСТАНАЛИТЕ ОСТАВЯМЕ НА ВАШЕТО ВЪОБРАЖЕНИЕ.

Поддръжка на Паракорд:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.

ОПТИМИЗИРАЙ СВОЯ КОМПЛЕКТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ

Всеки ръчно изплетен продукт който предлагаме с размер различен от зададения подлежи на корекция в цената. Например размер под посочените стойности ще бъде на по-ниска цена от посочената, съответно размер над зададените стойности ще бъде на по-висока цена от зададената. За всякакви изменения които желаете да направите на своя модел можете да използвате нашия редактор. Той Ви дава възможността да променяте цветовете и моделите корда използвани за направата на модела, също така можете да изберете различни катарами и цената ще бъде изчислена на момента. Обърнете внимание на падащите менюта до нашите продукти. Те ще ви помогнат да се насочите най-добре към желаната от вас комбинация от цветове и видове корда и различните компоненти които се съдържат в съответното изделие. Ако имате нужда от допълнителна информация, не се бавете, а веднага позвънете. С удоволствие ще Ви помогнем да осъществите идеите си.

Гърмяща Змия

  • 115.00лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции