Комбо Рактрак

Как да вземем размер за Колан:

Как да вземем размер за сървайвър Колан:

КОЛАН ОТ ПАРАКОРД - Комбо Рактрак

Големия представител на Рактрак серията сървайвъл Паракорд колани. На вашето внимание е Комбо Рактрак. Това е един много удобен и функционален спасителен комплект изплетен на ръка от три различни цвята парашутна корда- Паракорд 550 (US Paracord 550) с обща дължина от около 40 м, дължината на сървайвъл колана е около 120 см и е широк около 35 мм. Тази серия сървайвъл колани е предвидена за всеки който има по-разчупено ежедневие. Коланите от Комбо Рактрак серията се отличават с голямата си гъвкавост. Сървайвъл колана дава на собственика си уникално чувство на комфорт при различни рязки движения като навеждане, тичане и други подобни. Коланите от тази серия притежават още едно уникално качество- не се налага да добавяте дупки в случай, че размерът на талията ви се промени. Просто вкарайте езика на катарамата в средата на колана където ви е най-удобно.Коланът разполага с цяло парче парашутна корда, като акцент в средата, с дължина от 10м. Това дава значително предимство преди да се наложи да разплитате от самия колан. Парашутната корда може също така да бъде изпозвана за изработване на всякакъв вид къмпинг и сървайвъл оборудване. Паракорда е чудесен за изработка на всякакви вивдове капани, подслони и каквото още се сетите.

ЗАБЕЛЕЖКА:

1. Катарамите които са показани на снимките не са налични, можете да изберете катарама за колана от падащото меню до всеки модел.

2. Спасителните колани от паракорд не са продукт с който да се дърпат тежести или да се носят такива. Не гарантираме използването на продуктите в цялостен пакет а само в разплетено състояние, като отделни елементи.

Как да вземем размер за сървайвър Колан:

ПРОДУКТИТЕ КОИТО ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА НАПРАВАТА НА НАШИТЕ СЪРВАЙВЪЛ ГРИВНИ

Материалите които използваме за направата на нашите изплетени на ръка сървайвъл аксесоари са с доказано качество и произход. Работим само със сертифицирани от производител материали. Кордата с която работим е US Paracord 550 тип 3 и Tactical Cord 275. Това е комерсиален клас корда произведен от американски военни производители за използване от цивилното население. Пластмасовите катарами които ползваме са снабдени с различни видове сървайвъл оборудване, като например свирки, компаси, резец, запалка и др. Всички тези елементи са напълно функциониращи. Крепежните елементи които ползваме за нашите изделия са изработени от неръждаема стоамана INOX AISI 316. Това е морски клас стомана която не променя цвета си и не предизвиква алергии (Хипоалергенен материал). Мънистата в нашите паракорд аксесоари са два вида- неръждаема стомана INOX и ЦАМ (Цинк,Алуминий,Мед).

ТАЗИ ЕКИПИРОВКА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ Е ПОДХОДЯЩА ЗА:

1. Направа на аксесоари и украшения.

2. Връзки за обувки.

3. Закачване на извън габаритен багаж при път.

4. Шиене и поправки.

5. Запалване на огън.

6. Направа на дръжки, ръкохватки, удължения на ципове.

7. Закачване на храна на високо.

8. Риболов.

9. Лов.

10. Изработка на спално оборудване.

11. Направа на оръжие.

12. Направа на турникет.

13. Направа на капани.

14. Направа на шина при счупване.

15. Направа на носилка.

16. Построяване на подслон.

ТОВА СА САМО ЧАСТ ОТ ПРИЛОЖЕНИЯТА НА КОМПЛЕКТА ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ. ОСТАНАЛИТЕ ОСТАВЯМЕ НА ВАШЕТО ВЪОБРАЖЕНИЕ.

Поддръжка на Паракорд:

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преходи, мокрене в различни водоизточници или дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на паракорда.

4. След рязане, да се стопяват краищата на паракорда, за да не се разбримчи.

ОПТИМИЗИРАЙ СВОЯ КОМПЛЕКТ ЗА ОЦЕЛЯВАНЕ

Всеки ръчно изплетен продукт който предлагаме с размер различен от зададения подлежи на корекция в цената. Например размер под посочените стойности ще бъде на по-ниска цена от посочената, съответно размер над зададените стойности ще бъде на по-висока цена от зададената. За всякакви изменения които желаете да направите на своя модел можете да използвате нашия редактор. Той Ви дава възможността да променяте цветовете и моделите корда използвани за направата на модела, също така можете да изберете различни катарами и цената ще бъде изчислена на момента. Обърнете внимание на падащите менюта до нашите продукти. Те ще ви помогнат да се насочите най-добре към желаната от вас комбинация от цветове и видове корда и различните компоненти които се съдържат в съответното изделие. Ако имате нужда от допълнителна информация, не се бавете, а веднага позвънете. С удоволствие ще Ви помогнем да осъществите идеите си.

Комбо Рактрак

  • 125.00лв

ЗА 1 БРОЙ

Опции