Камо Лента за Колани 38х2.2 Digital Flecktarn

Лента за катарами Кобра 38x2.2 мм С камуфлажен принт на разцветката тип дигитален (Flecktarn - немски камуфлаж

Представяме ви нов модел лента, специализирана за Кобра катарами.
Представяме ви нов модел лента, специализирана за военни цели. Камуфлажната лента която предлагаме е изработена по Американски стандарт 38мм с дебелина 2.2мм. Лентата е изтъкана в стил танкова верига (Tank Pattern). Този модел лента е предпочитан заради перектният контрол при употреба с Kобра катрами. Тези ленти са предпочитани,  тъй като имате много по-стабилен контрол на лентата през механизма на катарамата. Катарамите Кобра имат широко приложение както в Специалните сили на САЩ, така и в много други сфери, като например кино индустрията, осигуряването на безопасност и сигурност на екипировката и оборудването при различни екстремни хобита, професии и др. Този модел е с цветен печат Digital Flecktarn. Също познат под имената Flecktarnmuster или Fleckentarn.

Какво е Flecktarn?
Flacktarn е комбинация от 3, 4, 5 или 6 различни цвята като най-разпространения вариянт се състои от тъмно зелено, светло зелено, черно, червено-кафяво и зелено-кафяво в зависимост от производителя. Оригиналният Германски 5-цветен модел е съобразен с Европейските горски терени.

Интересни факти:
Този модел камуфлажна шарка е използван и променян от много други държави през годините. Някои от вариянтите са използвани и от Руската армия, единият например се нарича Север (Noth). През 2013 година Германия представя нов вариянт на шарката. Новата версия  запазва цветовата гама, но формите наподобяват Мултикам моделите. Тази разцветка не се използва от никоя армия по света и за сега се използва само с комерсиална цел.

Лента
Производител HWM
Материал 100 % Полиестер с Камуфлажен Печат
Ширина 38 мм.
Дебелина 2.2 мм.
Тегло на метър 73 гр.
Коментар Лентата е напълно съвместима с Cobra Катарами 38 мм (Tank Pattern)

Поддръжка на Лента

1. Да се изплаква със сладка вода винаги след дълги преход, мокрене в различни водоизточници и дълга употреба.

2. Задължително да се изплаква след мокрене в морска вода.

3. Да се пази от нараняване целостта на лентата.

4. След рязане, да се стопяват краищата на лентата, за да не се разбримчи.

Камо Лента за Колани 38х2.2 Digital Flecktarn

  • Производител: HWM
  • Наличност: В наличност
  • 9.00лв

ЗА 1 МЕТЪР