Партньори
  • Изображение на профила за Spasitelna Ekipirovka
    беше тук преди 2 години, 8 месеци
  • Изображение на профила за deee
    беше тук преди 3 години, 7 месеци
  • Изображение на профила за Grindhouse
    беше тук преди 3 години, 7 месеци
СПАСИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА ЕООД
СПАСИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА ЕООД е дистрибутор на американска парашутна корда с голяма гама от цветове за цивилното население. Използваме само паракорд от САЩ и за изработката на нашите дизайнерски, ръчно изработени аксесоари и изделия. Катарамите и другите метални елементи са от хипоалергенна неръждаема стомата от морски клас.

Основна информация

Име

Spasitelna Ekipirovka

Описание

СПАСИТЕЛНА ЕКИПИРОВКА ЕООД предлага на Вашето внимание продукти от паракорд (US 550 paracord тип 3), които ще Ви спасят от всяко неудобство.
Сравнително нови за българския пазар, сървайвър комплектите от парашутно въже са широко разпространени в САЩ, Австралия, Нова Зенландия и др.
Напоследък, все по-често се сещаме, че е важно човек да нe губи връзка с природата, да спортува, за да бъде здрав и да може бързо да се адаптира и да реагира във всяка ситуация. В отговор на това създаваме тези красиви комплекти за оцеляване, които да са винаги с Вас. Приложенията на паракорд изделията може да откриете буквално във всяка област на човешката дейност. Спорт, планинарство, алпинизъм, туризъм, колоездене, работа с животни, занаятчийство, това са малка част от дейностите които ползват такъв вид продукти.
Можете да избирате от показаните в СПАСИТЕЛНИ КОМПЛЕКТИ: гривниколанипротекторинашийнициключодържатели но може също така, да поръчате продукт в каквато форма и размер Ви е необходим. Изпълняваме частни поръчки, без значение формата и вида на изделието.
Поръчки се приемат  от 09:00ч до 17:00ч
Поръчки  потвърдени от 09:00ч до 17:00ч на работният ден почват да се изпълняват на следващия ден.
Максималното време за изпълнението на поръчка е в рамките на 3 работни дни
* Запазваме си правото да променяме всичко по сайта, включително и цените!
** Потвърдените заявки от нас остават на цените и условията, на които са приети.

X
Занули парола