• Grindhouse публикува обновление преди 3 години, 7 месеци

  **
  Здравейте!
  Радваме се да ви поканим на поредния опит за спорт в така напрегнатото алкохолно ежедневие (еженощие) на един особен отрасъл, а именно – барманлъкът.

  В това събитие се стараем да покажем, че можем да жонглираме и с топка, не само със шейкъри и шотове и освен нечестната игра, залозите на черно и неприятните скандирания, случката се радва на особен интерес (невероятен факт дори и за нас).

  Футболът е по-скоро демонстративен за приятелите на дадените барове, но пък и доста спорментски напрегнат на моменти, така че има за всички.
  Останете и верни фенове като подкрепите събитието със шер или лайк на пост ако го мернете някъде, постнете ни оголените си обекти от телата със снимка или скандиране за даден отбор и ще се чакаме там.
  Отборите ще са съставени единствено и само от мъже, въпреки наболелия въпрос със равнопоставеността.

  **

  KOGA \> 29.04 (последната Неделя на Април)

  KADE \> Игрища БАУХАУС АРЕНА
  с подкрепата на БАМФ (Българска Асоциация на Мини Футбол)

  OT KOLKO \> Започваме в 12:00, събираме се в 11:00.
  (ще има и такива дето не са лягали)

  *************

  Традицията ще бъде спазена и титлата за най-атрактивен играч ще бъде връчена на сериозен претендент.
  За незапознатите с формата на турнира, става върпос за почти-задължителното консумиране на алкохол преди, по време и около мачовете, а ако даден играч не подлага тялото си на субстанции и допинги той не бива дисквалифициран, но поне е стабилно освиркван заради трезвеноста си.
  Основната част обаче е запазена за Турнир със групова и елиминационна фаза в която 16 отбора от софийски заведения премерват сили срещу добре скалъпени, предварително уговорени резултати за радост или тъга на привържаниците.
  Креативноста на тази феерия от различни модули не спира до тук, но идеалният и вариант ще трябва да ви представим на живо.

  До тогава!!

  **************

  https://www.facebook.com/events/1516480845117403/

X
Занули парола